Je bent GOUD waard

meer informatie

Je bent Goud waard

Ik ben Lize Roest en als coach wil ik je graag helpen weer in balans te komen. Door de vele processen van het leven zelf te hebben doorlopen, ben ik bij mijn hart uitgekomen. Ik word blij van mensen die terug in hun kracht komen en zichzelf hervinden zoals ze bedoeld zijn. Het heeft mijn interesse te ontdekken hoe de ander, door alle omstandigheden heen, gevormd is. Door de gebrokenheid heen ben je een diamant die schittert. Je bent geliefd en je bent oké zoals je bent. Mijn motto in het leven is: God maakt van fout GOUD.

Specialisaties

Als senior coach heb ik mij gespecialiseerd in de modules angststressburn-out –  hoogsensitiviteit – hoogbegaafdheid gezond leven.  Daarnaast heb ik de studie creatieve therapie afgerond en ben ik opgeleid tot professioneel trainer.

Zoals water het gezicht weerspiegelt, zo weerspiegelt het hart de mens. Spreuken 4:23

Wat is jouw weerspiegeling? Wist je dat een diamant ontstaat onder enorme druk en grote hitte? Is dat wat jouw leven weerspiegelt ? Er kunnen hoofdstukken in het leven zijn die pijnlijk nutteloos lijken. Met de juiste inzichten over jezelf én over de liefde vanuit het Vaderhart van God is verandering mogelijk! In het volhouden mag je echt verwachten dat het anders kan.

Het kan zijn dat je niet in God gelooft of Zijn aanwezigheid niet ervaart, maar wel nader kennis wilt maken. Ook dan ben je van harte welkom.

In je kracht staan en krachten bundelen is een belangrijke sleutel om uit te kunnen delen, daarom doneert ‘Je bent Goud waard’ een gedeelte van de opbrengsten naar een passend doel. Stichting Timon sluit daar mooi bij aan. Dit jaar steun ik de opvang voor tienermoeders.

Als ontwerper over het logo:
“Door de gebrokenheid heen ben je een diamant die schittert.” Dat waren de woorden van Lize Roest toen ze tijdens onze kennismaking sprak over haar werk als coach. Dezelfde woorden werden mijn inspiratie voor het logo. De verschillende vlakken vormen samen een diamant. Gebroken stukken, maar door de juiste verbinding toch een eenheid. Elk vlak met een eigen kleur, zoals we ook als mensen elk uniek zijn. De warme tinten maken het geheel compleet en verwijzen naar de praktijknaam ‘Je bent GOUD waard’.
– Ilona Wiesenekker van Villa Pixel

Als edelstenen in een kroon zullen ze fonkelen op ZIJN land – Zacheria 9:16