Over mij

je bent goud waard

Je bent Goud waard

Fijn dat je mijn website bezoekt! Ik stel mezelf graag even aan je voor. Mijn naam is Lize Roest en door de vele processen van het leven zelf te hebben doorlopen, leef, denk en werk ik vanuit wie ik mag zijn. Met mijn stevig fundament vanuit mijn geloof in God geloof ik in de medemens. Ik ben altijd met (com)passie betrokken op mensen die openstaan voor bewustwording en verandering.

Wie kent niet de hoofdstukken in het leven die pijnlijk nutteloos lijken en die je ook nog gevangen kunnen houden? Met de juiste inzichten is groeien naar herstel mogelijk. Zoals een diamant ontstaat onder enorme druk en grote hitte, zo mag je jouw omstandigheden mee laten werken ten goede. Door de gebrokenheid heen ben je een diamant die schittert.

Mijn motto in het leven is: God maakt van fout GOUD.

Na vijf jaar als coach werkzaam te zijn geweest zet ik mijn missie voort als Coördinator Herstelrechtprogramma’s bij Gevangenenzorg Nederland. Een brede functie waarbij ik mijn passie voor herstel kan inzetten door vrijwilligers te trainen, te coachen en te begeleiden in de PI’s voor de cursus SOS wat betekent; Spreken Over Slachtoffer, Schuld en Samenleving.

Vanuit mijn eigen praktijk ‘Je bent GOUD waard’ geef ik nog wel de training over de methode zonnekind/schaduwkind. Ik vind het geweldig om collega coaches, hulpverleners of mantelzorgers te inspireren voor deze methode, zoals ik dat ook in mijn boeken heb beschreven.

Zoek je een coach die deze training heeft gevolgd om jou verder te begeleiden in de methode zonnekind/schaduwkind? Een aantal collega coaches kun je vinden op deze website.

Zoals water het gezicht weerspiegelt, zo weerspiegelt het hart de mens. Spreuken 4:23

Als ontwerper over het logo:
“Door de gebrokenheid heen ben je een diamant die schittert.” Dat waren de woorden van Lize Roest toen ze tijdens onze kennismaking sprak over haar werk als coach. Dezelfde woorden werden mijn inspiratie voor het logo. De verschillende vlakken vormen samen een diamant. Gebroken stukken, maar door de juiste verbinding toch een eenheid. Elk vlak met een eigen kleur, zoals we ook als mensen elk uniek zijn. De warme tinten maken het geheel compleet en verwijzen naar de praktijknaam ‘Je bent GOUD waard’.
– Ilona Wiesenekker van Villa Pixel

Als edelstenen in een kroon zullen ze fonkelen op ZIJN land – Zacheria 9:16