Boek

verlangen naar thuis

Verlangen naar thuis

 

Dit is mijn boek! Een oud verhaal in een nieuw jasje van deze tijd. Geschreven vanuit mijn hart, maar ook vanuit mijn werk als coach.

Waar gebrokenheid een plek krijgt, ben je thuis

Door allerlei gevoelens of omstandigheden kun je soms het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijtraken. In Verlangen naar thuis neemt het verhaal van Jozef je mee op reis om thuis te komen bij jezelf. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je God mag vinden. Een thuis waar je geliefd bent om wie je bent, en niet om wat je presteert.

Onderweg krijg je zeven sleutels aangereikt om nieuwe wegen van vreugde en vertrouwen te ontdekken. Door het schaduwkind én het zonnekind in jou te leren kennen en lief te hebben, krijg je zicht op hoe je patronen vanuit je onderbewustzijn kunt doorbreken.

Uitgever Royal Jongbloed: Een bemoedigend boek aan de hand van thema’s en relaties uit het leven van Jozef. Vooral de relatie tussen Jozef en zijn vader wordt prachtig verwoord en uitgediept.

Lees hier een fragment uit het inkijkexemplaar.

Verlangen naar thuis bestellen

Wil jij graag het boek Verlangen naar Thuis ontvangen, inclusief een leuk extraatje? Vul dan je gegevens in en ontvang een (gepersonaliseerd) exemplaar.

 € 20,00 exclusief verzendkosten

– € 2,50 verzendkosten in Nederland
– Verzending buitenland mogelijk (€ 9,50)
– Bij bestelling 4 stuks of meer gratis verzending
– Bezorgen in Houten mogelijk

Lize pakt op diep doorvoelde wijze het verhaal van Jozef uit, vermengt het met haar persoonlijke verhaal en trekt daaruit heldere lijnen naar het verhaal van ons allemaal. Daarom is dit boek ook geen boek over Jozef of over Lize, maar over ons aller mens-zijn. Dit boek gaat over jou – over mij. Het laat ons door de unieke bril van de zeven mantels van Jozef ons leven aanschouwen. Hierdoor leren we niet alleen veel over het verhaal van Jozef, maar vooral veel over onszelf.’

Henk Stoorvogel

Trainer leiderschap en spreekvaardigheid

‘Lize reikt je Bijbelse en constructieve handvatten aan om moedige keuzes te maken en je innerlijke reis te beginnen.
Je schaduwkind en je zonnekind een plek geven bij God en bij jezelf is helend en levensveranderend! Hartverwarmend, rijk en vernieuwend boek om meerdere keren te lezen. Daarmee een echte aanrader voor iedereen die durft te kiezen om van binnenuit te leven en te ontdekken hoe God het fout in je leven in goud veranderd.’

Sanne Lingstuyl

Auteur De goede Helper

Je schaduwkind is niet jouw identiteit. Als je dat inziet, hoef je niet nog meer te verliezen maar is er herstel mogelijk