Coaching

kom weer in balans

Coaching

Aan de slag met coaching naar keuze

Bewustwording geeft verandering. Door de juiste route te kiezen mag je thuiskomen bij jezelf, waar je God mag vinden als een veilige schuilplaats. Thuis is daar waar je welkom bent in wat jij voelt en denkt. Een basis om blijvend vanuit liefde de juiste keuzes te kunnen maken. Welke stap naar verandering kies jij?

Coach sessie n.a.v. boek ‘verlangen naar thuis’

Heb je n.a.v. het lezen van mijn boek ‘verlangen naar thuis’ vragen of behoefte om hierover door te praten? Schroom niet om een losse sessie aan te vragen. Dit is ook online mogelijk.

Coach traject ‘thuis in jezelf’

Verlang jij naar meer vreugde en vertrouwen in jezelf, in de toekomst en/of in God? Ga aan de slag met het schaduwkind en het zonnekind in je onderbewustzijn en laat vertrouwde patronen zichtbaar worden. Met de holistische aanpak van de TotalBalance methode doe je een investering voor het leven. Vraag gerust een vrijblijvende kennismaking aan. Ik leg je graag uit hoe ik als coach werk en wat ik voor je kan doen.

Twee daagse training ‘thuis voor de ander’ 

Ervaar je als coach of als hulpverlener dat je veel voor de ander mag betekenen, maar toch tegen eigen emotionele knelpunten aanloopt? Dit kan het proces van je cliënt mogelijk belemmeren. De twee-daagse training: ‘thuis voor jezelf en thuis voor de ander’ biedt een reflectie rondom draagkracht en draaglast. De kennis die je al voorradig hebt mag je vanuit bezieling gaan leren toepassen, waarmee je een verdieping kunt maken in het proces van jezelf én in die van de ander. Geschikt voor groepen van 4-10 personen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Creatieve sessie ’GOUD in jou’   

Wist je dat creativiteit verbinding tot stand brengt tussen bewustzijn en bewustwording? Beeldend bezig zijn kan zelfs krachtiger zijn dan alleen maar woorden. Hierbij gaat het niet over presteren, maar over hoe mooi jij bent in Gods ogen. Ik neem je graag mee in een schildersessie GOUD in jou. We maken er een bijzondere ochtend of middag van. Tegen een kleine meerprijs voor materialen is deze creatieve sessie ook samen te boeken met zus, moeder, oma of vriendin.

Specialisaties

Als senior coach heb ik mij gespecialiseerd in de modules angststressburn-out –  hoogsensitiviteit – hoogbegaafdheid gezond leven.  Daarnaast heb ik de studie creatieve therapie afgerond. Op dit moment volg ik de ICM trainersopleiding.

Mentorschap

Hoe fijn is het om het gevonden goud zo nu en dan weer eens goed af te stoffen? Verandering heeft tijd nodig. Toch is het van belang om van tijd tot tijd de vernieuwde stappen weer even aan te scherpen. Zonder wrijving geen glans, is een toepasselijk uitspraak die het mentorschap weergeeft. Mentorschap is mogelijk na een coaching traject of training en bestaat uit een sessie eens in de drie maanden. 

Ik kan Lize aanbevelen als persoonlijke coach. Lize is een warm en hartelijk persoon bij wie je je snel op je gemak voelt en dingen kunt delen die je misschien niet zo snel met een ander deelt. Lize kan goed luisteren stelt goede open vragen waardoor je naar jezelf kijkt en ook zelf tot andere inzichten komt. Wat ik ook fijn vind is dat Lize eerlijk advies geeft en je dus niet altijd gelijk geeft.
Lize leeft en werkt vanuit haar geloof in God en dat merk je in al de gesprekken. Zo laat ze je steeds zien dat we mogen leven met de gedachte dat we in Gods ogen goud waard zijn!

Tarieven

Coaching

Mentorschap

Creatieve sessie (inclusief materialen)

Training

€ 85,oo/per sessie

€ 70,oo/per sessie

€ 175,oo/per dagdeel

op aanvraag

Sessie is 1 uur
Dagdeel is 2.5 uur 

Het is mogelijk om bovenstaande sessies te combineren met een B&B verblijf. Deze vind je bij vilavrouw of informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Geduld is een boom waarvan de wortel bitter is, maar de vrucht werkelijk zoet