Coaching

kom weer in balans

Coaching

 

Kost het leven met alles wat het met zich meebrengt jou teveel stress en energie? Geen wonder. Er wordt zoveel van je gevraagd. Of misschien zorgen ingrijpende gebeurtenissen ervoor dat je stagneert en overladen wordt door allerlei gevoelens.
Vaak voel je zelf goed aan wanneer het te veel wordt, maar gaan we toch vaak aan deze grens voorbij. Bewust zicht krijgen op jezelf en op de situatie, dat kan precies zijn wat je nodig hebt. Maar hoe? 

 

Aan de slag

Na een kennismaking en intakegesprek gaan we samen op zoek naar de hulpvraag. Door middel van de “huis van je leven@” methode is daar vaak direct zicht op. Aan de hand hiervan bespreken we samen waar je aan wilt werken en op welke manier.

Een holistische aanpak kan heel effectief zijn: waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naar toe.
Door middel van de “Total Balance” methode met een verkorte DISC test doorlopen we een traject met 5 uitgangspunten: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben.

Soms is praten niet de manier om bij je hart uit te komen. Maar werkt het wel middels een creatieve methode om je te uiten en te hervinden. Bijvoorbeeld door te schilderen, tekenen of boetseren. Hierbij gaat het niet om de beoordeling mooi of niet mooi. Maar gaat het om hoe mooi het is om bij jezelf uit te komen.

Voor de bovenstaande methodes ben ik gecertificeerd en beschik ik over de benodigde materialen. Sluiten deze methodes niet aan bij jouw hulpvraag dan kijken we samen wat wel werkt.

 

Ik kan Lize aanbevelen als persoonlijke coach. Lize is een warm en hartelijk persoon bij wie je je snel op je gemak voelt en dingen kunt delen die je misschien niet zo snel met een ander deelt. Lize kan goed luisteren stelt goede open vragen waardoor je naar jezelf kijkt en ook zelf tot andere inzichten komt. Wat ik ook fijn vind is dat Lize eerlijk advies geeft en je dus niet altijd gelijk geeft.
Lize leeft en werkt vanuit haar geloof in God en dat merk je in al de gesprekken. Zo laat ze je steeds zien dat we mogen leven met de gedachte dat we in Gods ogen goud waard zijn!

Geduld is een boom waarvan de wortel bitter is, maar de vrucht werkelijk zoet