Coaching

kom weer in balans

Coaching

 

Aan de slag met coaching naar keuze

Bewustwording geeft verandering. Verlang jij naar inzichten om vanuit overleven te gaan leven met vreugde en vertrouwen? Hieronder vind je verschillende vormen van coaching om nieuwe paden van bewustwording te ontdekken. Door de juiste route te kiezen mag je thuis te komen bij jezelf, waar je God mag vinden als een veilige schuilplaats. Thuis is daar waar je welkom bent in wat jij voelt en denkt. Een basis om blijvend vanuit liefde de juiste keuzes te kunnen maken. Welke stap naar verandering kies jij?

 

Coaching ‘TotalBalance’

Kies je voor een coaching traject, dan gaan we aan de slag met de methode van TotalBalance. Aan de hand van een werkboek creëren we op verschillende gebieden balans. Hierbij kijken we naar het verleden, het heden én naar de toekomst. Met deze holistische aanpak doe je een investering voor het leven. 

Coaching ‘Verlangen naar thuis’ 

Naar aanleiding van mijn boek ‘Verlangen naar thuis’, wil je misschien persoonlijk aan de slag met de inzichten van het zonnekind en schaduwkind, maar weet je niet goed hoe. Boek een coach sessie om meer vreugde en vertrouwen toe te laten in je leven. Door inzicht worden patronen van het onderbewustzijn zichtbaar. Dit kan precies zijn wat jij nodig hebt. 

Supervisie ‘Ga voor GOUD’ 

Ben je op zoek naar supervisie tijdens of na de TotalBalance basisopleiding? Of loop je vast bij het programma van PowerVrouwen? Ik ben er voor je als senior coach. Daarnaast kun je terecht voor extra ondersteuning om daadwerkelijk te starten met jouw onderneming. Ik deel graag mijn jarenlange ervaring vanuit het bedrijfsleven en vanuit mijn coaching praktijk om het goud voor jouw onderneming te zoeken. 

Mentorschap

Hoe fijn is het om het gevonden goud zo nu en dan weer eens goed af te stoffen? Verandering heeft tijd nodig. Toch is het van belang om van tijd tot tijd de vernieuwde stappen weer even aan te scherpen. Zonder wrijving geen glans, is een toepasselijk uitspraak die het mentorschap weergeeft. Mentorschap is mogelijk na een coaching traject en bestaat uit een sessie eens in de drie maanden. 

Creatieve coaching ’GOUD in jou’   

Wist je dat creativiteit verbinding tot stand brengt tussen bewustzijn en bewustwording? Beeldend bezig zijn kan zelfs krachtiger zijn dan alleen maar woorden. Hierbij gaat het niet over presteren, maar over hoe mooi jij bent in Gods ogen. Vanuit mijn specialisatie creatieve therapie neem ik je graag mee in een schildersessie GOUD in jou. Ook leuk om samen te boeken met zus, moeder, oma of vriendin!

 

Ik kan Lize aanbevelen als persoonlijke coach. Lize is een warm en hartelijk persoon bij wie je je snel op je gemak voelt en dingen kunt delen die je misschien niet zo snel met een ander deelt. Lize kan goed luisteren stelt goede open vragen waardoor je naar jezelf kijkt en ook zelf tot andere inzichten komt. Wat ik ook fijn vind is dat Lize eerlijk advies geeft en je dus niet altijd gelijk geeft.
Lize leeft en werkt vanuit haar geloof in God en dat merk je in al de gesprekken. Zo laat ze je steeds zien dat we mogen leven met de gedachte dat we in Gods ogen goud waard zijn!

Tarieven

Mentorschap

Coaching

Supervisie

Creatieve sessie (inclusief materialen)

€ 65,oo/per sessie

€ 85,oo/per sessie

€ 95,oo/per sessie

€ 175,oo/per dagdeel

Sessie is 1 uur
Dagdeel is 2.5 uur 

Het is mogelijk om bovenstaande sessies te combineren met een B&B verblijf. Deze vind je bij vilavrouw of informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Geduld is een boom waarvan de wortel bitter is, maar de vrucht werkelijk zoet