Vila-sessies

Ga aan de slag

Vila Vrouw – Huis van je leven

 

Als uitgangspunt werken we altijd met een bijzondere gespreksmethode: Huis van je Leven©. Hierbij wordt de metafoor van een huis gebruikt, waarbij de kamers symbool staan voor de verschillende levensgebieden: werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, financiën, persoonlijk geloof en het fundament, wat symbool staat voor wie jij bent.

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm, maakt het van jezelf, maar je moet het ook onderhouden, opfrissen en opruimen.
Als Vila Vrouw neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Gods liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ!
Of het nu gaat om je werk of privéleven, overzicht geeft altijd balans en een vernieuwde focus richting een licht leven!

 

Vila-sessie in groepsverband:

Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 4-6 vrouwen) met veel persoonlijke aandacht en aansprekende thema’s. Ons jaarthema is ‘Vier de Liefde’. Zie hieronder voor data en onderwerpen. Een Vila-sessie duurt twee uur en is op zichzelf staand. Zo kun je naar wens meerdere sessies volgen. Zie hieronder voor data.

 

Vila-sessie individueel:

Vind je het fijn om individueel aan de slag te gaan in een persoonlijke setting? Dat kan natuurlijk ook met onderwerp naar keuze. Bijv. grenzen, pubers in huis, rouw, mantelzorg, ass, ondernemer enz. Een Vila-sessie individueel duurt een uur. Het is natuurlijk altijd mogelijk hierna te kiezen voor persoonlijk coaching of vila-sessie in groepsverband.

 

Kosten:

Naast dat we samen de diepte ingaan, is er zeker ook tijd voor een heerlijke verse cappuccino of geurige thee, met wat lekkers.
Jouw investering: € 29,95 inclusief Huis van je Leven© lesmateriaal

 

Vila-sessie op locatie:

Vraag naar de mogelijkheden. In overleg bepalen we het onderwerp en opbouw van het programma.

Vila-sessie: Vilavrouw viert de zomer

 

Wanneer:  10 juni | 10.00 uur
Waar: Houten

Agenda

De volgende Vila-sessies voor dit jaar:

  • 10 juni | 10.00 uur: Vila-vrouw viert de zomer
  • 16 september | 10.00 uur: Puur jezelf in je levenshuis
  • 18 november | 20.00 uur: Vila-vrouw winterproof

Meer inspiratie of actuele berichten over sessies, data en locaties? Bekijk Vilavrouw op Facebook of Instagram

Wat waardevol is moet bevochten worden - Henri Nouwen