Training

Ga aan de slag

Training

 

Naast de coaching van Je bent GOUD waard, is in samenwerking met twee mooie collega coaches een nieuwe plek ontstaan. Een plek van verbinding waarin we jou ontmoeting, inspiratie en vernieuwde trainingen kunnen bieden.

Bescherming van jouw levenshuis

Vila Vrouw

Wij: Wilma, Jacqueline en Lize zijn zelfstandig gevestigde coaches die vanuit ons hartsverlangen zo’n plek wilden creëren: Vilavrouw. ‘Vila’ staat symbool voor je levenshuis en letterlijk vertaald betekent vila bescherming: De bescherming van jouw levenshuis!

Ben jij op zoek naar meer inzicht, overzicht en uitzicht? Dan gaat de training jou daarbij helpen! Wij zijn gecertificeerd om te werken met een praktische en effectieve gespreksmethode: Het huis van je leven.
De trainingen zijn kortdurend (dagdeel) praktisch, inspirerend en laagdrempelig. De trainingen worden gegeven in onze eigen praktijk. Het is ook mogelijk om op locatie de training Huis van je leven te geven spreken in bijvoorbeeld een vrouwengroep, bijbelstudiegroep of andere setting.

 

Inhoud Vila Vrouw training

De metafoor van een vila, wordt als gespreksmethode gebruikt tijdens de trainingen. Een huis heeft verschillende kamers, die staan voor de verschillende levensgebieden thema’s die we behandelen zijn o.a. werk & vrije tijd, lichamelijke & geestelijke gezondheid, relaties, financiën, persoonlijk geloof en het fundament, wat symbool staat voor wie jij bent.

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm en je maakt je “levenshuis eigen” waarbij je ook leert om het te onderhouden, opruimen en sfeervol te maken.

Kortom, met deze trainingen neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Zijn liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ! Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van dit programma is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en een concreet stappenplan om dit te realiseren.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten op één van de trainingen!

 

Praktisch

Iedere maand is er een nieuw, actueel thema waar we aandacht aan besteden. We zitten verspreid op 3 locaties in Nederland:

Er wordt gewerkt met kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook ruimte voor genieten. Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, wat lekkers voor erbij en uiteraard ook ruimte om samen te lachen en te ontspannen.

Kosten: € 29,95 per persoon (incl. btw). Je ontvangt een prachtig en persoonlijk aantekeningenschrift toegespitst op jouw levenshuisprofiel.

Bekijk Vila Vrouw met de training van de maand op social media: Instagram en Facebook of vraag de training aan via de mail vilavrouw@gmail.com

Vilavrouw Training : jouw levenshuis in beeld

 

Wanneer:  20 november | start: 10.00 uur
Waar: Houten

Wat waardevol is moet bevochten worden - Henri Nouwen