Coaching

kom weer in balans

Coaching

Kost het leven met alles wat het met zich meebrengt jou teveel stress en energie? Geen wonder. Er wordt zoveel van je gevraagd. Of misschien zorgen ingrijpende gebeurtenissen ervoor dat je stagneert en overladen wordt door allerlei gevoelens.
Vaak voel je zelf goed aan wanneer het te veel wordt, maar gaan we toch vaak aan deze grens voorbij. Bewust zicht krijgen op jezelf en op de situatie, dat kan precies zijn wat je nodig hebt. Maar hoe?

Aan de slag

In een kennismaking en intakegesprek gaan we op zoek naar jouw hulpvraag. Als coach en trainer werk ik met het thema ‘thuiskomen in jezelf’, waar God al is als de oorsprong van je leven. Iedereen heeft een thuisbasis nodig met een stevig fundament. Verlang jij naar thuis? Wees welkom om samen op zoek te gaan naar waarom je dingen doet zoals je ze doet, en naar hoe het anders kan. Dit doen we door middel van gesprekken en aan de hand van een werkboek in combinatie met de methode zonnekind/schaduwkind.

Online coaching

Coaching kan op verschillende manieren. Je bent van harte welkom in mijn praktijk te Houten, maar online coaching  is ook zeker een optie als dat bij jou past.

Ik kan Lize aanbevelen als persoonlijke coach. Lize is een warm en hartelijk persoon bij wie je je snel op je gemak voelt en dingen kunt delen die je misschien niet zo snel met een ander deelt. Lize kan goed luisteren stelt goede open vragen waardoor je naar jezelf kijkt en ook zelf tot andere inzichten komt. Wat ik ook fijn vind is dat Lize eerlijk advies geeft en je dus niet altijd gelijk geeft.
Lize leeft en werkt vanuit haar geloof in God en dat merk je in al de gesprekken. Zo laat ze je steeds zien dat we mogen leven met de gedachte dat we in Gods ogen goud waard zijn!

Geduld is een boom waarvan de wortel bitter is, maar de vrucht werkelijk zoet